qui som

L’associació “Stop Bales de Goma” va néixer en el 2010 i està formada per víctimes que han sofert danys de diverses gravetats a causa d’aquests projectils usats pels Mossos d’Esquadra a Catalunya, i altres persones, associacions i moviments socials que es solidaritzen amb la causa.

Demanem la total abolició d’aquestes armes per part de la policia catalana i altres cossos policials autonòmics i nacional.

Nombrosos estudis científics i tècnics, i fins i tot la Comissió Europea, evidencien la perillositat d’aquestes armes que ha provocat mes de 30 ferits al conjunt espanyol, 8 lesions permanents al ull a Catalunya i 2 morts (Rosa Zarra e Iñigo Cabacas) en Euskal Herria.

Per aconseguir l’ objectiu que ens marquem, demanem ajuda a la ciutadania per a sensibilitzar l’opinió publica i pressionar les institucions polítiques.

NextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnail
Nicola
Oscar
Jordi
Carles

Carles, Oscar, Jordi i Nicola, membres de l’Associació, fotografiats pel Projecte “The Stolen Eyes” de Francesca Oggiano