Rinus van Alebeek - AishaTwee vrienden vertrekken in de winter van het jaar 1999 uit een heuveldorp in ItaliŽ. Aanvankelijk verloopt de tocht gemoedelijk, VenetiŽ wordt bezocht, de muziek van Schubert weerklinkt tussen besneeuwde dennenbossen, maar dan vinden zij een pistool.

De vondst leidt tot een discussie over de ideale moord. Die wordt nooit gepleegd. Wel kopen de vrienden een zak vol gefrituurde varkensoren, vliegen ze op de rug van een stenen engel over een Duitse stad en raken ze meer dan eens de weg kwijt.
Vlakbij de Franse grens pikken zij ver na het middernachtelijk uur een Algerijns meisje op. Het meisje ≠ - Aisha- wordt de derde reisgenote. Zij raakt in het pistool geinteresseerd en dan begint het avontuur pas goed.

Rinus van Alebeek is de auteur van "De Weg naar Oude God" en "Het Verlossende Woord". Beide boeken verschenen bij Nijgh & van Ditmar onder het pseudoniem Philip Markus.
Hoe hij uit de literaire wereld verdween, is te lezen in zijn blogbijdrage woensdag 9 augustus 2006.

meer informatie

Rinus Van Alebeek

download the Rinus Van Alebeek book:
Aisha (pdf)

 

Questo sito Ť realizzato con software libero e ospitato dal server Autistici/Inventati: SUPPORTA. I contenuti sono tutelati tramite licenze Creative Commons.